Членство

Трябва ли да съм арборист за да стана член на Асоциацията на арбористите в България? Това може би е най-често задаваният ни въпрос. И винаги отговора ни е „Не, разбира се“. Достатъчно е само да обичате дърветата в града. Всеки може да бъде част от нашата организация, без значение на пол, възраст, народност или какъвто и да е друг признак. Ако искатте да станете част от нас – заповядайте. Трябва просто да попълните молба за членство, да ни я изпратите на имейл и да плащате редовно годишният си членски внос

Какво печелите когато сте член на Асоциацията? Ами… Нищо. Нямате финансова изгода и не придобивате експертен или какъвто и да е друг статут. Най-голямата материална печалба вероятно е тениска от поредната годишна среща. И въпреки това да си член на Асоциацията означава да си част от тази група хора, която гледа на дърветата в града не само като на неща, които ни пречат на паркирането. Всички ние се учим, споделяме опит и обогатяваме знанията си за дърветата на семинари, срещи и други събития, както между нас, така и с лектори от Европа.

И най-важното – когато сме повече означава, че ни чуват повече – за това как е правилно да се грижим за дърветата и от какво имаме нужда за да го правим.
Очакваме Ви!

Свали молба за членство в Асоциацията на арбористите в България